Over ons

Marian Karssen is een ervaren verloskundige die persoonlijke aandacht en vertrouwen erg belangrijk vindt.. De praktijk heeft als locatie Winschoten aan de Grintweg 64 A. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Thuiscontrole is mogelijk. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de praktijk en de werkzaamheden van een verloskundige.

Marian Karssen

Marian is al geruime tijd werkzaam als verloskundige. Zij is begonnen in Dordrecht en vanaf 1999 in Oost Groningen. Ze heeft steeds in maatschappen gewerkt met meerdere verloskundigen. Momenteel werkt ze alleen, maar er is een goede samenwerking met andere collega’s in de regio. We ondersteunen elkaar door te vervangen bij vakantie, nascholing en ziekte.

Haar uitgangspunt is de vraag: wat heb jij als zwangere vrouw met je partner nodig om met vertrouwen in jezelf en je begeleiders zwanger te zijn, een kind te krijgen en te starten als ouders.”

Marian Karssen

Verloskundigen In Oost Groningen

Samen kun je meer. VIOG. heet de coöperatie van verloskundigen in Oost Groningen. Samen willen we de kwaliteit van de verloskundigezorg in Groningen verbeteren en elkaar ondersteunen.

Wanneer ik nascholing heb of om een andere reden afwezig ben, kan ik gebruik maken van een collega als achterwacht.
Als verloskundigen werken we samen met het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Dit samenwerkingsverband heet Ommelander VSV. 

Logo VIOG
Logo VSV

Neem contact op

Heb je vragen over de zwangerschap of wil je graag een afspraak maken?
Vul onderstaand contactformulier in.

Of bel +31 (0)6 23 648 543

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.